Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes megoldások - alvászavar képes leírás - Alvászavar.tlap.hu
részletek »

Természetes megoldások - alvászavar - Alvászavar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Természetes megoldások - alvászavar
Keresés
Találatok száma - 20 db
1Depresszió pánikbetegség nélkül

1Depresszió pánikbetegség nélkül

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

Alvászavar elmúlt

Alvászavar elmúlt

A betegségek és személyes érintettség miatt, elég mélyen beleástam magam a természetes gyógymódokba mint amatőr, - bár az állattenyésztés takarmányozás a szakmám, sok mindenben rokon - így sok terméktapasztalatom van, és a csapatom tapasztalatai alapján elég sok tudást gyűjtöttem össze, persze nem lettem ettől természetgyógyász. - Elég mélyen beleástam már magam az online marketingbe és máig tanulok! Tudom mit érdemes csinálni mit nem! Sok eszköz van, amit ismerek és azok használatát meg tudom tanítani. A legtöbb weboldalam az első helyeken van a keresőkben, és ma már egyre könnyebb ezt elérnem új oldalakkal is!

Aroma kávé jobb alvás!

Aroma kávé jobb alvás!

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg hét kávéspecialitás szerepel.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
DXN termékek ára

DXN termékek ára

A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű 'gyógyszerek' közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok. A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

Flavin patika

Flavin patika

Megtiszteltetés, hogy segíthetek Önnek egészségesebben élni! Medicannabis kapszula 100db Cikkszam: 287 5200 Ft / 16,8 bónuszpont Az egyedüli magolaj, amelyben szinte nincsenek telített zsírsavak, viszont közel 90%-ban telítetlen zsírsavakból áll. Linolsavat (omega-6) 50-60%-ban, alfa-linolénsavat (omega-3) 15-20%-ban tartalmaz. Ez a linolsav/linolénsav arány megfelel az esszenciális zsírsavak napi beviteléhez javasolt mennyiségnek és ebben az összetételben egyedülálló a természetben.

Ganoderma kávé

Ganoderma kávé

Ganoderma kávé az egészséges kávé. DXN termékek a lúgosítás és az egészséges életmód támogatására. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

GL Excellium a nyugodt alvásért!

GL Excellium a nyugodt alvásért!

Egészségügyi hatását a hozzáadott gyógygomba kivonatnak - a pecsétviaszgombáénak (Ganoderma lucidum) - köszönheti. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, nyugtató hatású, normalizálja a testtömeget, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből és sokaknál segített a vérnyomás beállitásában, legtöbbször csökkentésében. A kínálatban találunk még - szintén ezt a gyógygombakivonatot tartalmazó - teát, forró csokit, mokkakávét (feketekávéval kevert kakaót) Tongkat ali hozzáadásával készült 3in1 kávékat és mentolos illetve kávés cukorkát is és természetesen mindezeket a hatóanyagokat tartalmazó kapszulákat is! A ganodermával való gyógyítás több ezer évre tekint vissza a keleti kultúrában ganoterapia néven.

Gyógynövények

Gyógynövények

Gyógynövények hatásmechanizmusa, gyógynövények részei és hatóanyag összetevői, mellékhatások, gyógynövény felhasználásának módjai és szabályai, ehető virágok és mérgező növények listája.Gyógynövények, virágok energetikai rezgés-információi: A Biorezonancia, bioenergetikai harmonizáció során felhasználjuk a szervezet sejteinek azon tudatosságát, tulajdonságát, mellyel hatékonyan reagálnak a számukra megfelelő frekvenciákra, bioenergetikai jelekre. Reagálnak, és felveszik a gyógyuláshoz szükséges energiát, rezgést, illetve azok információ- tartalmát (-bioenergetika). Bioenergetikai gyógymódok körébe tartozik a gyógynövény terápia is, alkalmazásuk során a sejtek, a gyógynövények bioenergetikai rezgés-információira reagálnak. A gyógynövények hatásmechanizmusa is a biorenergetika, rezonancia elvén működik, hiszen a növény egy adott, csak rá jellemző információs rezgéssel, vegyi összetétellel rendelkezik. A megfelelően alkalmazott természetes vegyi anyag, információ, adott rezgéstartományával szintén, mintegy ellensúlyozza az eltolódott energetikai információs rendszert és regenerál, kiegyenlít, azaz gyógyít.

Hova

Hova

A Hova feszültségoldó és altatóhatású csak természetes alapanyagokból készült gyógyszer. Szedése javasolt ideges eredetű elalvási és alvási zavarok, nyugtalanság, idegesség, szorongásos állapotok esetén.

Hirdetés
Leszokás a dohányzásról

Leszokás a dohányzásról

A biorezonancia segítségével szenvedés nélkül leszokhat a dohányzásról. Az általunk alkalmazott eljárás fél óra alatt megszünteti a cigaretta utáni vágyat. A dohányzásról való leszokás teljes hatását a kezelést követő egy nap alatt fejti ki. A cigaretta nélkül eltöltött körülbelül második hét egy választó vonal, ha valaki eljutott idáig, akkor már túl van a nehezén és kezdi magán érezni a pozitív változások jeleit. A dohányzásról való leszoktató eljárás egyben méregtelenítő eljárás is, ezért fontos a sok folyadék fogyasztása (napi 2 liter). Még egy szál cigarettával se tegye próbára akaraterejét.

Lingzhi és spirulina

Lingzhi és spirulina

Ganoderma, gyógynövény, Kávé, Egészség, MLM, Online hálózatépítés, Passzív jövedelem, Pecsétviaszgomba, Táplálékkiegészítő, Fogkrém A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Masszázs és torna

Masszázs és torna

Energetizáló, fájdalomcsillapító, harmonizáló torna és ujj-kéz-arc masszázsgyakorlatok, az Öt tibeti gyakorlat, Mudra ujjgyakorlatok, a légzéstechnika jelentősége, az izom és működése. A Bioenergetikai torna-mozgásgyakorlatok kifejezetten a szervezet energiacsatornáinak, azaz a meridián-csatornák energiaáramlásának harmonizálásán, stimulálásán, illetve az energiaáramlás blokkjainak feloldásán alapulnak. Az energia fokozott áramlásának jótékony hatását azonnal érezzük, hiszen egy jól végzett tornagyakorlat után mindenki jobban érzi magát nem csak testileg, de szellemileg és lelkileg is.

Matrac Ász - pihentető alvás

Matrac Ász - pihentető alvás

Kényelmes pihenésről álmodozik? Váltsa valóra a vágyait a matracasz.hu minőségi ágyaival, ágyrácsaival, széles matrac kínálatával. Jól megközelíthető üzleteinkben, webáruházunkban is kiváló minőségű, dekoratív és igényes hálószoba bútorokat kínálunk. Outlet termékeinkre jelentős kedvezményeket biztosítunk ? hiszen a luxus kényelem mindenkinek jár! Látogasson el hozzánk, vagy nézze meg honlapunkat, és ajándékozza meg magát a zavartalan és egészséges pihenés élményével! Szeretettel várjuk! Kérdés esetén hívjon bátran.

Melatonin

Melatonin

Jonesék otthonában minden csendes volt, majd hirtelen mozgolódás támadt a hálószobában. Richard megdörzsölte a szemét és az órára nézett: 'Jaj ne, June, elaludtunk! 7:30 van. Fel kell kelnünk! Ébreszd fel a gyerekeket. Már mindannyiunknak mennünk kell.' Hirtelen minden a feje tetejére állt Jonesék otthonában. Miért különbözött az a néhány perc a korábbiaktól? Az idő tudatosulása és annak nyomasztó hatása miatt. Általában mindannyian tudjuk, hogy az idő nyomasztó kényszerétől terhelt környezetben élünk, tekintet nélkül arra, hogy elaludtunk-e reggel, vagy sem. Gyakran tűnik úgy, nincs elég órája a napnak. Megállapítjuk magunkról, hogy több energiára van szükségünk ahhoz, hogy elvégezzük mindazt, amit akarunk, vagy amit meg kell tennünk. Néha talán már úgy látszik, két ellenséggel birkózunk: a kötelességtudattal és a kimerültséggel. A kimerültség komoly probléma világszerte. Az Egyesült Államokban és máshol végzett kutatások igazolják, hogy a nyugati országokban milliók küzdenek a kimerültséggel, fáradtsággal. Az Egyesült Államokban a kimerültség a tíz leggyakoribb probléma egyike, amellyel az orvost felkeresik. {Lábjegyzet:1 } Ami tovább ront a helyzeten, hogy a kimerültségtől nyugtalan emberek jelentős része, amikor lefekszik, nem tud elaludni. A legfrissebb egyesült államokbeli adatok jelzik, hogy minden évben úgy 3,3 millióan keresik fel az orvost álmatlanság miatt.

Olajfalevél kivonat

Olajfalevél kivonat

Az Olajfa levél egy új, különleges hatású, természetes, növényi alapú étrendkiegészít? készítmény, amelyet, az Olea europaea válogatott leveleib?l készítenek. A készítmény igen hatásos különböz? kórokozó vírusok, baktériumok, gombák ellen, illetve magas vérnyomás és egyéb szív- és keringési rendellenességek esetén. A természetes bélflóra mikroorganizmusait er?síti, hatásos gyomorfekélyes állapot megel?zésében és a kialakult betegség kezelésében is.

Stresszoldás

Stresszoldás

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Szeretnél újra kipihenten ébredni?

Szeretnél újra kipihenten ébredni?

Úgy tűnik, hogy ma sokkal többen szenvednek az alvászavarok kellemetlen hatásaitól, mint régen. A modern tudomány kiderítette, hogy ennek oka kizárólag az életmódunkban és a táplálkozásunkban keresendő, hiszen immunrendszerünk egyre kevésbé képes megküzdeni a minket érő méreganyagok rendszeres támadásával. Szerencsére van megoldás: létezik ma már egy szuperélelmiszer, ami a legjobb minőségű, biogazdálkodásból származó magok őrleményéből és hidegen sajtolt olajából áll, és az egyik legerősebb antioxidáns a világon.

Tuti menü