Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszcihiáterek képes leírás - Alvászavar.tlap.hu
részletek »

Pszcihiáterek - Alvászavar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Pszcihiáterek
Keresés
Találatok száma - 5 db
dr Nagy Zoltán

dr Nagy Zoltán

dr Nagy Zoltán honlapja. Téma: stroke, Parkinson beteg gondozás, depresszió és szellemi hanyatlás kezelése Az ideg - elmegyógyászati betegségek területén gyakran felmerül az igény, hogy a páciens privát körülmények között beszélje meg problémáját, második szakvéleményt kapjon, vagy csupán eligazítást a betegségével kapcsolatos számtalan valós, gyakran téves információban. Több, mint 40 év szakmai gyakorlata, a gyógyításban, oktatásban, kutatásban eltöltött idő bátorítanak arra, hogy segítséget ígérjek azoknak, akik az agyi érbetegségek, a neurológia más területei vagy a neurológia és a pszichiátria határterületét érintő betegségben szenvednek. Akik hozzám fordulnak, leggyakrabban múló idegrendszeri tünetekkel, emlékezési problémákkal, a stroke kockázataival ( magas vérnyomás, elhízás, cukorbetegség ), vagy depresszióval, Parkinson kórral kapcsolatban keresnek fel.

Dr. Gresznáryk Andrea

Dr. Gresznáryk Andrea

Pszichiáter: depresszió, szorongás gyógyítása, drog- és alkohol-problémák, pánikbetegség, fóbia gyógyítása, szkizofrénia kezelése, demencia, értelmi fogyatékosok kezelése, pszichoszomatikus betegségek, lelki eredetű testi panaszok orvoslása, krízishelyzet, önértékelés- és párkapcsolat-problémák kezelése, magánrendelés.

Dr. Ormay István

Dr. Ormay István

Belgyógyászból lettem pszichiáter, majd pszichoterapeuta szakorvos, így az embert a maga testi - lelki - és társas-kapcsolati egységében szemlélem. Gyógyszeres és pszichológiai terápiákat alkalmazok. 2000 óta csak magánorvosként dolgozom.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Dr.Barth Ákos

Dr.Barth Ákos

Az alvászavarral küszködők egy jelentős részénél jól megfogható az a feszültség forrás ami az alvászavar hátterében áll. Feszült munkakörülmények, egzisztenciális problémák, családi konfliktus, magány, egyedüllét, és más hosszútávon fennálló feszültségforrások mutathatók ki leggyakrabban a háttérben. Előfordul, hogy a panasz mögött meghúzódó ok nem tudatos az egyén számára, ilyenkor közös pszichoterápiás munkára van szükség ennek felderítéséhez.

Dr.Berky Tamás

Dr.Berky Tamás

Pszichológiai tanácsadás és pszichoterápia önértékelési zavarok, szorongás, pánik, hangulatingadozás esetén Üdvözlöm a honlapomon. Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként magánrendelésemen főként szorongással (például pánikzavarral), hangulatingadozással, önértékelési zavarokkal élő, munkahelyi vagy párkapcsolati konfliktusoktól szenvedő páciensekkel foglalkozom, és azokat is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy elakadtak a lelki fejlődésben, nehéz élethelyzetben vannak vagy a mélyebb önismeret igényével fordulnak hozzám.

Tuti menü