Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvászavar linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Alvászavar képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
1Alvássegítő kávé?

1Alvássegítő kávé?

A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

1Depresszió pánikbetegség nélkül

1Depresszió pánikbetegség nélkül

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
A horkolás

A horkolás

Hazánkban is sok embert érint a horkolás problémája. Egyeseket közvetlenül, mások pedig partnerük problémája miatt képtelenek nyugodt alvással tölteni az éjszakát. Több módszer is rendelkezésre áll a probléma okának felderítésére. A horkolás nem csupán rossz szokás vagy beidegződés, hanem biológia okokból kialakuló alvásprobléma, mely hazánkban a lakosság felét érinti. Sok esetben magát a horkoló embert is zavarja a nyugodt alvásban, aki saját hangjára időnként felébred. Nagyobb problémát jelenthet az, hogy problémájával partnere éjszakáját is tönkre teheti, de egyes esetekben e monoton zaj a többi családtag életét is megkeserítheti. A hangos alvás általában egy életen át megmarad, s nem okoz nagyobb problémát, azonban elengedhetetlen a háttérben meghúzódó ok felderítése, hiszen nem egy természetes jelenségről van szó.

A horkolás csak tünet

A horkolás csak tünet

Kapcsolat a horkolás és a testsúly közt Ismert tény, hogy a horkolás jelezte alvási apnoe betegség nagymértékben növeli az elhízás, a magas vérnyomás, a szívbetegségek és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát. Ugyanakkor az elhízott betegek között gyakoribb az alvási apnoe előfordulása, és súlyossága a testsúllyal párhuzamosan változik. Ördögi kör alakul tehát ki, melyből a túlsúlyos beteg gyakran önhibáján kívül nem tud kikerülni. Ezen folyamatok pontosabb megértését segítik a legújabb kutatási eredmények.

A titokzatos alvás

A titokzatos alvás

Életünk egyharmadát töltjük az alvás titokzatos állapotában. Mit tudunk erről a mindenki számára ismert, és mégis rejtélyes állapotról? Egyáltalán miért van szükség alvásra? Életünk majdnem egyharmadát alvással töltjük. Ez azt jelenti, hogy egy 70 éves ember életének 23 évét ágyban, párnák közt töltötte. Ez nem kis mennyiség. Több mint az az idő, amelyet evésre, ivásra, szeretteinkre fordítunk. A legtöbb ember számára az alvás annyira magától értetődő, hogy eszébe se jut töprengeni rajta. Gondolata mégis sok kutatót, orvosokat és biológusokat foglalkoztat. Egyesek vágyakoznak utána, mert hiányát megszenvedik. Mások pedig úgy vélik, drága idejüket hasznosabban is eltölthetnék.

Agyi keringési zavar

Agyi keringési zavar

A stressz, a mindennapi nehézségek sokszor okozhatnak alvászavart, ám komolyabb gondok, például agyi keringészavar meglétét is jelezhetik. Ha az alvászavarok tartósan fennállnak, mindenképpen forduljunk orvoshoz, így akár egy stroke-ot is megelőzhetünk.

Ágyi poloska csípése

Ágyi poloska csípése

Budapesten az utóbbi 5 évben robbanásszerűen növekedett az ágyi poloskák száma. Ez a rejtőzködő életmódot élő ektoparazita vérszívó kizárólag éjszaka szív vért, az alvó emberből, teljes nyugalomban. Az ember nem ébred fel a csípésre, azonban mégis fáradtan ébred az ember egy poloskás lakásban. Nagy fertőzöttség esetén jelentős vérveszteséget is szenved az ember, a napközbeni állandó vakarózás pedig testileg és lelkileg is megviseli az embert. Cégünk professzionális poloskairtást végez, kedvező áron. Oldalunkon videón is megtekintheti az ágyi poloska csípését, illetve az ágyi poloskát mozgás és vérszívás közben.

Agytréning - Alvászavarok kezelése

Agytréning - Alvászavarok kezelése

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Életmódelemzéssel meghatározzuk a stresszfaktorokat. Alváselemzéssel kiderül az esetleges energiahiány oka. Végül személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A terápia relaxációs tréningprogramokkal történik.

Hirdetés
Álomfejtés

Álomfejtés

Álomfejtés: mit üzennek az álmaink. Biztonságot hozó pillanat, amikor bevackolódunk az ágyunkba, ellazítjuk fáradt tagjainkat, álom jön a szemünkre. Segít-e az álomfejtés az önismereti munkában? Az életünknek körülbelül az egyharmadát, - tehát mondhatjuk, hogy jelentős részét - alvással töltjük. Emberi természetünkből eredően igényeljük az alvást, hogy a napi fáradtságunkat kipihenjük. Az alvás ritmikus életműködés, amely a szervezet felfrissülését szolgálja. Biztonságot hozó pillanat az életünkben, amikor jól bevackolódunk az ágyunkba, fülünkre húzzuk a takarót, kényelmesen ellazítjuk fáradt tagjainkat, és érezzük, ahogyan lassan, csendesen álom jön a szemünkre. Óvatos léptekkel eloson a tudatunk, átadva helyét a tudatalattink működésének. Belesiklunk, belezuhanunk az ismeretlenbe... enyhet adó, puha takaró borul a lelkünkre.

Altató helyett

Altató helyett

Horkol? Felületesen alszik? Nem tudja miért fáradt reggelente?- A tudomány több mint 120 féle alvásbetegséget ismer! Mi pedig mindegyikre ismerjük a megoldást! A dinamikusan fejlődő alváskutatás már jól ismeri az éjszakai kóros álmatlanság és alvászavarok, a nappali aluszékonyság okait, és rendelkezik a betegségek kiszűrésének, gyógyításának lehetőségeivel is. Az úgynevezett poliszomnográfiás vizsgálatokkal egy éjszaka alatt számos információ tudható meg a beteg alvásminőségéről, melyek alapján megállapítható a pontos diagnózis. Ilyenkor folyamatosan nézik, hogy megfelelő-e az agy és a fontos szervek oxigénellátása, mérik a szívritmust, a vérnyomást és számos más értéket.

Altató nélkül

Altató nélkül

A krónikus álmatlanság több néhány ébren átforgolódott éjszakánál. Komoly probléma, mert a felnőtt lakosság egyharmada szenved valamilyen alvászavarban. Az altatók felírásának rutinja mellett mire számíthatunk, ha gyógyulni akarunk? Mi az inszomnia? Inszomniáról akkor beszélünk, ha az alvás mennyisége, minősége vagy időzítése szenved zavart. Értelmezhetjük az inszomniát panaszként, valamely betegség tüneteként vagy önálló kórképként. Ugyanakkor egyre több kutatási adat utal arra, hogy az inszomnia bizonyos betegségek (depresszió, szorongás és alkoholizmus) kialakulásának jósló tényezője.

Altató nélkül is lehet jót aludni!

Altató nélkül is lehet jót aludni!

A páciensek például csoportterápiákon megtanulják, hogy az ágyat csak alvásra használják és ne tévézésre, evésre vagy olvasásra. Hasznos az is, ha hálóingbe vagy pizsamába bújnak, mert ezzel megrövidül az elalvási idő. Szakértők hangsúlyozzák, hogy a magatartás-terápiai módszerek hatásos alternatívát jelentenek az altatókkal szemben. Amerikai kutatók megállapították, hogy aki öt héten át megszakítás nélküli magatartás-terápiában részesült, az 43 százalékkal tudta csökkenteni elalvási idejét. Altató bevétele esetén azonban csupán 30 százalékkal csökkent a lefekvés és az elalvás közötti időtartam.

Altatók mellékhatásai

Altatók mellékhatásai

Sokan szednek altatókat és álmatlanság elleni szereket, mert az alváshiány jelentősen kihat másnapi teljesítményünkre, befolyásolja közérzetünket, kapcsolatainkat. Ezeknek a gyógyszereknek azonban. WEBBeteg ? Egészséges élet Az altatók hatásukat úgy fejtik ki, hogy az agyban a gátló idegpályák aktivitását erősítik, és a dózis növelésével egyenesen arányosan növekvő gátló hatást fejtenek ki az agy működésére. Először a nyugtató hatás jelentkezik, elősegítik az elalvást, majd mélyítik az alvást, aztán általános érzéstelenítés, sebészeti érzéstelenítés, kóma, majd halál következik az adagok egyenletes növelésével. Az egyes hatóanyagcsoportok némileg eltérő hatékonyságúak, ezért más-más javallatban alkalmazhatók.

Alvás a depresszió ellen

Alvás a depresszió ellen

Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után egy jót aludni, és reggel frissen ébredni! Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg, mivel minden harmadik ember valamilyen alvásproblémával küzd. Mit tehetünk a bárányok számolgatása helyett, mitől lesz igazán pihentető az éjszaka? Egy új tanulmány eredményei szerint az éjszakánként hat-nyolc órát alvó emberek életminősége jobb, és kisebb valószínűséggel süllyednek depresszióba, mint azok, akik kevesebbet alszanak. A kutatók ugyanakkor a kilenc óránál hosszabb alvást sem javasolják. A tanulmány során 10.654, átlagosan ötvenkét éves páciens adatait vizsgálták, két éven keresztül. Az életkor, a nem, a rassz és a családi állapot tényezőinek beszámítása mellett információt gyűjtöttek az életminőségükről, depressziós érzéseikről és alvási időtartamukról.

Alvásdiagnosztika

Alvásdiagnosztika

Korszerű alvásdiagnosztika és terápia. Az alvási apnoe és alvászavarok komplex vizsgálata, diagnosztikája és kezelése. CPAP, BPAP és alternatívák. Csaknem mindenki horkol alkalmanként, még egy újszülött, vagy egy kedves háziállat is tud horkolni. Ha a horkolás rendszeressé és erőssé válik, megzavarhatja a családi békét, nagyban ronthatja az alvás mennyiségét és minőségét. Főleg a feleségek problémája ez, hiszen ők kénytelenek másik szobába költözni éjszakára, a férfiak az esetek 90 százalékában jónak minősítik az alvásukat, gyakran még a horkolás tényét is megkérdőjelezik. Érdemes mielőbb lépéseket tenni, hogy megszüntesse ezt a kellemetlen hangjelenséget. Az alábbi tippek és tanácsok révén ebben próbálok Önnek konkrét, ingyenes segítséget nyújtani.

Alváshiány

Alváshiány

Az Álmok Nővilág - A sikeres nők honlapja- A kutatás során olyan állatokat hasonlítottak össze, amelyek 72 órán át nem aludtak olyanokkal, amelyektől nem vonták meg az alvást. Megállapították, hogy a kialvatlan patkányok szervezetében magasabb volt a stresszhormon szintje, és a hippocampusban jelentősen kevesebb agysejtjük termelődött. Ha az állatok hormonszintjét a normális mértéken tartották, megszűnt az agysejtek termelődésének gátlása. A kutatók szerint az alvásmegvonásból eredő megemelkedett stresszhormon-szint magyarázza a sejttermelés csökkenését. Amikor egy hét múlva az alvási mintákat helyreállították, az idegsejtek termelődése csak két hét elteltével normalizálódott.

Tuti menü