Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az alvászavar kezelése képes leírás - Alvászavar.tlap.hu
részletek »

Az alvászavar kezelése - Alvászavar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Az alvászavar kezelése
Keresés
Találatok száma - 17 db
1Alvássegítő kávé?

1Alvássegítő kávé?

A ganoderma varázslatos hatásai: A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Agytréning - Alvászavarok kezelése

Agytréning - Alvászavarok kezelése

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Életmódelemzéssel meghatározzuk a stresszfaktorokat. Alváselemzéssel kiderül az esetleges energiahiány oka. Végül személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A terápia relaxációs tréningprogramokkal történik.

Altató nélkül is lehet jót aludni!

Altató nélkül is lehet jót aludni!

A páciensek például csoportterápiákon megtanulják, hogy az ágyat csak alvásra használják és ne tévézésre, evésre vagy olvasásra. Hasznos az is, ha hálóingbe vagy pizsamába bújnak, mert ezzel megrövidül az elalvási idő. Szakértők hangsúlyozzák, hogy a magatartás-terápiai módszerek hatásos alternatívát jelentenek az altatókkal szemben. Amerikai kutatók megállapították, hogy aki öt héten át megszakítás nélküli magatartás-terápiában részesült, az 43 százalékkal tudta csökkenteni elalvási idejét. Altató bevétele esetén azonban csupán 30 százalékkal csökkent a lefekvés és az elalvás közötti időtartam.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Alvásrendelés Budapest

Alvásrendelés Budapest

Horkolás, álmatlanság, kialvatlanság hátterében alvászavar állhat. Az Alvásrendelés az alvászavarban szenvedő betegek számára nyújt segítséget. Az Alvásrendelés weblapon olvashatunk alvászavarokról, alvásdiagnosztikai vizsgálatokról és a különböző alvás terápiás módszerekről, eszközökről. A weblapon keresztül jelentkezni lehet állami és magán vizsgálatokra is.

Az alvászavar kezelése Holotrop légzéssel: Götz Gábor

Az alvászavar kezelése Holotrop légzéssel: Götz Gábor

Saját tapasztalatomon keresztül jutottam el ide, hogy megoszthatom veled most azt a tapasztalatot, ami nekem is olyan sok változást hozott jó irányban az életemben. Annyira hálás vagyok ezeknek a gyógyító energiáknak, hogy hivatásomnak választottam, minél több emberhez eljusson ez a szellemi táplálék, amivel egy teljesebb életet kaphatsz Te is. Mélyebb összefüggéseket érthetsz meg, amivel a problémáid gyökerét orvosolhatod. Amiben tudlak támogatni: - önismeret - stresszoldás - veszteség feldolgozása - életminőség javítása - alvászavar oldása - egészség megőrzés, prevenció - érzelmi blokkok oldása - születés előtti és utáni (pre- perinatális) traumák oldása - intuíció fejlődése - érzelmi intelligencia fejlődése - anyagi fejlődés, bőség - párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele - nemiséged megélése - szexuális blokkok oldása - gyermekáldás, pszichés meddőség oldása - fóbiák, félelmek oldása - dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

Az orvos válaszol

Az orvos válaszol

Mostanában gyakran felébredek éjjelente. Sajnos nem mindig tudok visszaludni és előfordul, hogy csak sokára sikerül. Szellemileg eléggé túlterhelt vagyok, sok mindennel foglalkozom. Mi okozhatja ezt. WEBBeteg ? Pszichés problémák 'Mostanában gyakran felébredek éjjelente. Sajnos nem mindig tudok visszaludni és előfordul, hogy csak sokára sikerül. Szellemileg eléggé túlterhelt vagyok, sok mindennel foglalkozom. Mi okozhatja ezt nálam?' - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

B1 vitamin

B1 vitamin

A B1-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izom és a szívizom normális működéséhez. Az emésztési rendellenességek esetében is segít ez a vitamin, ugyanis serkenti az emésztést és számos enzimmel működik együtt a szénhidrátok és a zsírok alkotórészeikre való lebontásában.A B1-vitamint fedezték fel elsőként a vitaminok közül. A B1-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izom és a szívizom normális működéséhez. Az emésztési rendellenességek esetében is segít ez a vitamin, ugyanis serkenti az emésztést és számos enzimmel működik együtt a szénhidrátok és a zsírok alkotórészeikre való lebontásában. Hiányát jelzi a túlzott izgatottság és idegesség, a depresszió, álmatlanság, a fáradtság, különféle izomfájdalmak és a szív körüli szorító fájdalom is. Rengeteg tiamin van a gabonafélék csírájában, olajos magvakban, friss sertéshúsban, a szalámifélékben, a tejben és a tojásban.

Családterápia

Családterápia

A minőségi alvás egyik előfeltétele, hogy a mindennapi kihívásokat megfelelően tudjuk kezelni életünkben. A stresszes életmód, a kapcsolati konfliktusok mind hozzájárulhatnak az alvás minőségének leromlásához. A családterápia a párkapcsolaton és családon belüli személyközi viszonyok javításán keresztül segít abban, hogy könnyebben meg tudjunk küzdeni a kihívásokkal, így hozzájárul sok minden más mellett a nyugodtabb alváshoz is.

Dr Immun

Dr Immun

Dr Immun Egészségportál - Natúr- és gyógynövényalapú kozmetikumok, valamint egészséggel kapcsolatos információk tárháza. Dr Immun 25 gyógynövényes Hajkúra, Hajszesz, Hajsampon, Hajápoló olaj, Hajbalzsam. Alvászavarok és álmatlanság. Az alvás-ébrenlét ciklus (cirkadián ritmus) ritmusos szerveződése alapvető jellegzetessége az embernek és minden fejlettebb állatfajnak is. Az alvás olyan élettani állapot, amelyben az agykéreg és egyes kéreg alatti központok működése gátolt, az izomtónus csökken, az akaratlagos izommozgások megszűnnek. Alvásra mindenkinek szüksége van Az alvás lehetőségtől megfosztott személyek néhány nap elteltével egyértelmű tünetektől szenvednek: egyre kevésbé képesek világosan gondolkodni, néhányuknak hallucinációi is lehetnek.

Hirdetés
Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.

Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.

Az egészséges, pihentető alvás előfeltétele egészségünknek és működőképességünknek. Az alvászavar az egyik leggyakoribb kórkép, tünet és számos veszélyt foglal magába. Formái: elalvási, átalvási zavar, nyugtalan láb szindróma, rémálmok, nappali álmosság, bioritmus felborulása, következményes kimerülés, állandó fáradtságérzet, érzelmi instabilitás. Gyógyszerek nélküli kezelést ajánlok, pszichoterápiával.

Kezelesi módok

Kezelesi módok

Hermina Hidegterápiás Központ honlapja. Külső tényezők is megzavarhatják az alvást, mint például a normális alvás-ébrenlétet (diur­nalis ritmust) megszakító éjszakai munka vagy a jetlag, a több időzónát átívelő utazás esetében. Számos betegség kísérő tünete az alvászavar; a depresszi­ósok 90 %-ánál fordul elő. A túlzott alkoholfogyasztás, valamint bizonyos gyógyszerek, például a magas vérnyomás elleniek, illetve a hormonkészít­mények is alvászavart okozhatnak. A nők hormonszint-ingadozásuk, valamint a férfiakét meghaladó terhe­lésük miatt veszélyeztetettebbek.

Kiváló ágy, minőségi pihenés

Kiváló ágy, minőségi pihenés

A pihentető alvás elérése érdekében érdemes minőségien megtervezett és kivitelezett ágyat vásárolni. Ebben kiváló szolgáltató lehet a Nanni Home Store Lakberendezési Áruház, ahol stílusos ágyakat találhat az érdeklődő, modernt technikákkal ellátva. Az ágykereteken felül számos kényelmes matracot is forgalmaznak, melyeknek köszönhetően az alvás pihentetővé válik, és nyugodtak lehetnek az éjszakák. A változatos kínálatot a weblapon is meg lehet tekinteni, valamint személyesen az nagyobb akciókban is résztvevő darabok a IV. kerületben találhatóak.

Mágnesterápia

Mágnesterápia

A Magneter egy magyar találmány, Orvostechnikai Eszkösz minősítéssel! A készülék erőssége, a biorezonancia és a mágnesterápia egyidejű alkalmazása!A nevem Bernáth Péter, én vagyok a Magneter-Terápia.hu weboldal felelős szerkesztője és az Ön kapcsolattartója. Az oldal üzemeltetője és tulajdonosa a Medical Magnetic Kft. Kérem engedje meg, hogy segítsek Önnek megismerni készülékünket, melyről minden szerénytelenség nélkül elmondható, hogy egy kivételes és forradalmian új Magyar Találmány. A Magneter együdülálló módon megkapta az Orvosi Eszköz minősítést, és kórházak, szakorvosok, természetgyógyászok használják eredménnyel.

Magneter az alvászavar ellen!

Magneter az alvászavar ellen!

A Magneter egy magyar fejlesztésű orvostechnikai készülék, mely egyedülállóságát abban tudja kifejteni, hogy mágneses térben biorezonanciás jeleket küld a szervezetnek, az egészséges működés érdekében. Így most Ön, a saját otthonában gyógyulhat, egy teljesen veszélytelen, mellékhatások nélküli, a hatályos előírásoknak, szabványoknak megfelelő és nagyon Jó hatásfokon működő készülékkel. Alkalmazási területe rendkívül széles körű, íme néhány: betegségmegelőzés, stressz csökkentés, fájdalomcsillapítás (fejfájás, migrén, ideg-izomfájdalmak), sclerosis multiplex kezelése, keringési problémák javítása, sebek gyors gyógyulása, csontok beforradásának elősegítése, alvásproblémák, sport területén teljesítmény növelés, sérülések kezelése és a regeneráció meggyorsítása, anyagcsere-betegségek (cukorbetegség),szív- és érrendszeri betegségek, depresszió, ideggyulladások, idegi eredetű betegségek, immunrendszer megerősítése (daganatos betegségek esetén is), bőrbetegségek, allergiás tünetek, mozgásszervi megbetegedések, szenvedélybetegségek leküzdése (dohányzás, alkohol, drog), stb.

Pszcihoszerviz

Pszcihoszerviz

Sikeresen leküzdheti a depressziót, stresszt, szorongást, pánikot, miközben nő az önismerete és önértékelése, javul párkapcsolata és életvezetése. Depresszió, stressz, pánik, szorongás kezelése, párkapcsolat, önértékelés, szociális készségek fejlesztése, krízis, gyász oldása relaxációval.

Rájöttek miért alszunk

Rájöttek miért alszunk

Talán meglepő lehet, de nem igazán tisztázott, miért alszunk. Különösen azért érdekes az alvás, mert egyes alvási szakaszokban igen éber és aktív az agyunk, tehát egyáltalán nem úgy tűnik, hogy pihen. Amerikai kutatók felfedeztek egy új okot arra, hogy miért alszunk: ezalatt termelődik újra az oligodendrocyta nevű sejt: alváskor alakul belőlük az agyunk áramköreit védő mielinhüvely, amely az idegesjetek axon nevű nyúlványait szigeteli. Az, hogy valójában miért kell aludnunk, évszázadok óta foglalkoztatja a tudósokat. Az biztos, hogy a megfelelő működéshez szüksége van erre az agynak, de a konkrét biológiai folyamatokat csak most kezdjük megismerni.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segiteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Relaxációs csoport : Hatékony stresszkezelő technikákat gyakorolhat az egészségének megőrzése érdekében. Konfliktuskezelő csoport: Hogyan mondjunk nemet? - Önérvényesítést tanulhat a magabiztosabb fellépésért Stresszkezelő csoport : Hogyan kezeljük a hétköznapok terheit? Önismereti csoport: Az önismeret által képesek vagyunk megváltoztatni érzelmi és viselkedéses reakcióinkat. Nőiség teljessége csoport : Női szerepeink és a hozzájuk tartozó feladatok Szülő csoport: A hétköznapok nevelési szituációiban felbukkanó helyzetek kezelése Dohányzásról leszokást segítő csoport: Bizonytalanoknak, döntés előtt állóknak, leszokásban levőknek és

Tuti menü