Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvászavar megelőzése képes leírás - Alvászavar.tlap.hu
részletek »

Alvászavar megelőzése - Alvászavar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Alvászavar megelőzése
Keresés
Találatok száma - 5 db
4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

4 csodatévő növény a Pomi-t-től!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

Alvásdiagnosztika

Alvásdiagnosztika

Korszerű alvásdiagnosztika és terápia. Az alvási apnoe és alvászavarok komplex vizsgálata, diagnosztikája és kezelése. CPAP, BPAP és alternatívák. Csaknem mindenki horkol alkalmanként, még egy újszülött, vagy egy kedves háziállat is tud horkolni. Ha a horkolás rendszeressé és erőssé válik, megzavarhatja a családi békét, nagyban ronthatja az alvás mennyiségét és minőségét. Főleg a feleségek problémája ez, hiszen ők kénytelenek másik szobába költözni éjszakára, a férfiak az esetek 90 százalékában jónak minősítik az alvásukat, gyakran még a horkolás tényét is megkérdőjelezik. Érdemes mielőbb lépéseket tenni, hogy megszüntesse ezt a kellemetlen hangjelenséget. Az alábbi tippek és tanácsok révén ebben próbálok Önnek konkrét, ingyenes segítséget nyújtani.

Alvásproblémák

Alvásproblémák

Az alvás szerepe nagyon fontos a test egészséges egyensúlyának és működésének megőrzésében. Alvás közben a test regenerálódik, az idegek pihennek, az agy feldolgozza a nappal befogadott ingereket, az izmok ellazulnak - egyszóval szinte minden testi működés takarékra állítódik, hogy másnap ismét a maximumot hozhassuk ki magunkból. Ha tehát az éjszakáid nem a kellő nyugalomban telnek, nem tudsz megfelelően teljesíteni. A fáradtság pedig hosszú távon depresszióhoz és krónikus kimerültséghez vezethet.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Egészséges életmód

Egészséges életmód

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés?Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért? Szeretnél egészséges lenni? Természetesen?:) Járj legalább egy lépéssel elöbb! Ne a betegség kényszerítse ki belöled az első lépést az egészséges életmód felé! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Lúgosítás

Lúgosítás

Robert O. Young, Ph.D., A pH Csoda című könyv szerzője, elméletének az Új Biológia elnevezést adta. Ha leegyszerűsítve akarunk fogalmazni, az Új Biológia elmélete szerint az összes megbetegedés egyedüli okozója a szervezet túlzott mértékű savasodása. Dr. Young úgy találta, hogy amikor a szervezetünk egészséges, lúgos egyensúlyi állapotban van, a kórokozók képtelenek benne megtelepedni. Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben.

Tuti menü