Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvás klinikák képes leírás - Alvászavar.tlap.hu
részletek »

Alvás klinikák - Alvászavar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alvaszavar.tlap.hu » Alvás klinikák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alvásvizsgálatok

Alvásvizsgálatok

Alvásvizsgálatok, alvásközpontok, alvást elősegítő termékek, terápiák.Rosszul alszik? Horkol? Fáradtan ébred? Ha ezekből a kérdésekből, bármelyikre igen a válasz, nem érdemes halogatni a szakorvos felkeresését. Ha valaki sokszor felébred éjszaka, vagy heteken, netalán hónapokon keresztül nem tudja magát kialudni, gondolkodjon el ennek okán. Nem lehet ugyanis mindent a teliholdra, vagy a frontokra fogni.

Budapesti Alvásdiagnosztikai és Terápiás központ

Budapesti Alvásdiagnosztikai és Terápiás központ

Üdvözöljük a Budapesti Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központ oldalán! Oldalunk azoknak nyújt hatékony és gyors segítséget, akik hetek, hónapok sőt akár évek óta tartó krónikus alvászavarban szenvednek. Ha rendszeresen tapasztalja, hogy egyszerűen képtelen pihentetően és nyugodtan aludni, ráadásul ez súlyosan kihat mindennapi életére és munkavégzésére, ne essen kétségbe, van megoldás. Egy hétnél tovább tartó alvászavarral a magyar lakosság 70 %-a már találkozott életében, 30 %-a pedig tartósan együtt él vele. Életminőségük, egészségük, teljesítőképességük, hangulatuk sajnos nagyon megsínyli ezt, hiszen a pihenés és az ezzel járó méregtelenítés elengedhetetlen része életünknek. Intézetünkben az alvásproblémák hátterében lévő okokat és a mielőbbi hatékony gyógyulás lehetőségét keressük.

Dr. Rose szomnológia

Dr. Rose szomnológia

A Dr. Rose Medical Center magasan képzett személyzete segítségével számtalan egészségügyi szakterületet lát el, ilyenek példának okáért a szomnológia, az urológia, a neurológia vagy a nőgyógyászat, stb, melyekről a páciensek részletes leírást is találnak a weboldalon. A szakszerű munkához, diagnózishoz nélkülözhetetlen különböző kivizsgálások teljesítése. A modern, állandóan fejlesztett műszerpark alkalmazásával a klinika a teljesség igénye nélkül a következő laboratóriumi vizsgálatok vagy elektrokardiográfiai vizsgálatok elvégzésére képes. A rendelő kiemelt fontosságúnak tartja a szűrővizsgálatokat is, mivel ezek a betegségek megelőzésének egyik hatékony módszerei. A rendelő Budapest belvárosában, a Széchenyi téren található. A beltér kialakításakor odafigyeltek a tág terek, barátságos miliő kialakítására azért, hogy a páciensek minél kellemesebben érezzék magukat ott tartózkodásuk során.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Orvoscenter

Orvoscenter

Belvárosi alváscenter Az alvás szerepe nagyon fontos a test egészséges egyensúlyának és működésének megőrzésében. Alvás közben a test regenerálódik, az idegek pihennek, az agy feldolgozza a nappal befogadott ingereket, az izmok ellazulnak - egyszóval szinte minden testi működés takarékra állítódik, hogy másnap ismét a maximumot hozhassuk ki magunkból. Ha tehát az éjszakáid nem a kellő nyugalomban telnek, nem tudsz megfelelően teljesíteni. A fáradtság pedig hosszú távon depresszióhoz és krónikus kimerültséghez vezethet.

Tuti menü